Onafhankelijk magazine voor craft- en homebrewers

Adverteren in Brouw! magazine

Redactieformule Brouw! magazine
Brouw! is het enige Nederlandstalige magazine voor brouwers over brouwtechniek. De redactionele formule bestaat uit artikelen over brouwtechniek, -apparatuur, ingrediënten en bierstijlen. Daarnaast zijn er interviews met aansprekende brouwers en columns van biermensen met een visie en mening. Bovendien is er aandacht voor actuele informatie zoals (vak)beurzen, festivals en evenementen. Het magazine kenmerkt zich door een trendy opmaak en belevingsvolle fotografie. Brouw! creëert in haar magazine een platform voor (hobby)brouwers van (speciaal)bieren en is daarmee het lijfblad voor brouwers in Nederland en België.

Doelgroep Brouw! magazine
De doelgroep van Brouw! wordt gevormd door alle liefhebbers van bierbrouwen, zowel vakmatig / professioneel als de hobby- en thuisbrouwers. Daarnaast richt Brouw! zich ook op bierliefhebbers die meer willen weten over brouwtechniek en brouwprocessen. Tot de doelgroep van Brouw! behoren zowel jonge als oudere mannen en vrouwen die zich regelmatig (ook proevend) verdiepen in bierbrouwen. Brouw! is een magazine voor de echte brouwliefhebber.

Adverteren in Brouw!
Door een advertentie te plaatsen in Brouw! bereikt u een specifieke doelgroep en nichemarkt van (thuis)bierbrouwers en -liefhebbers. Het magazine verschijnt in een oplage van 10.000 exemplaren. Door de moderne uitstraling en hoogwaardige en informatieve inhoud heeft het magazine zeker een bewaarfunctie. Advertenties van leveranciers van brouwapparatuur en -artikelen, brouwingrediënten of brouwadvies krijgen de aandacht die ze verdienen.

Adverteren in Brouw! magazine

Interesse? Vraag dan meer informatie aan via ons contactformulier.