Onafhankelijk magazine voor craft- en homebrewers

Mitra Members Bierpas

Mitra Members Bierpas

Abonnees van Brouw! magazine en Bier! magazine ontvangen gratis de Mitra Members Bierpas. Omgekeerd worden houders van de Mitra Members Bierpas automatisch abonnee van Bier! of Brouw!. Dat geeft interessante voordelen!

Profiteer van 10% korting op speciaalbier

Exclusief voor abonnees van Bier! magazine en Brouw! magazine biedt Mitra 10% korting op alle speciaalbieren*. Nadat de pas geactiveerd is en de abonnee zich aangemeld heeft als Mitra Member ontvangt deze de korting op speciaalbieren en profiteert de abonnee bovendien van extra voordelen als Mitra Member. Zo ontvangt de abonnee bij elke € 10,- die wordt besteed een digitaal spaarpunt. Bij 25 spaarpunten krijgt u als abonnee voor de eerstvolgende aankoop een kortingsvoucher ter waarde van € 5,-.

Activeren

Wanneer u zich heeft aangemeld als abonnee ontvangt u de Mitra Members Bierpas thuis. Deze bierpas is dan nog niet actief maar u kunt wel al direct punten sparen. Om te profiteren van alle voordelen om de gespaarde punten te kunnen verzilveren vragen wij u om de kaart te activeren via mitra.nl/activeren. Op deze site vindt u tevens alle voordelen en voorwaarden van het Mitra Members programma. Let op: dit geldt ook voor bestaande bierpashouders. Ook de 10% korting op speciaalbier* wordt alleen gegeven indien deze pas geactiveerd is.

De voordelen voor Mitra Members

  • 10% korting op alle speciaalbieren*
  • Spaar voor kortingsvouchers
  • Ontvang persoonlijke aanbiedingen per e-mail
  • Als eerste op de hoogte van exclusieve proeverijen
  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en actuele aanbiedingen

En nog veel meer! Ontdek op mitra.nl/mitramembers alle voordelen. Als Mitra Member spaart u zowel in de winkel als online via mitra.nl.

Ga naar ‘abonneren‘ op deze website en meld je aan als abonnee van Brouw! magazine. Vervolgens wordt de Mitra Members Bierpas naar je thuisadres toegestuurd.

*Exclusief pils, fust en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Dit voordeel geldt zolang u abonnee bent van Bier! magazine en/of Brouw! magazine. Zodra u uw abonnement opzegt, zal dit voordeel komen te vervallen. U blijft in dat geval nog wel Mitra Member en profiteert van alle voordelen die Mitra haar klanten biedt.